Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mikael Guldbrand Sandgren 50 år

50 år fyller i dag Mikael Guldbrand Sandgen, Matfors.

Mikael är född och uppvuxen på Alnö, flyttade som tonåring till Sundsvall. Han har arbetat större delen av sitt liv som ställningsmontör tills han en dag skadade sin rygg och blev långtidssjukskriven. Efter en lyckad ryggoperation har han sedan nio år tillbaka arbetat i Norge. Han är förman på en oljerigg på Nordsjön. Just nu är han tjänstledig för att skola om sig och komma i gång med sitt nystartade företag. Han har tidigare arbetat som personlig assistent och vill nu arbeta med att hjälpa människor. Han läser nu en kurs i socialrätt för at få de kunskaper som krävs.

Mikael jobbar även som vikarie på ett gruppboende för vuxna med autism. Målet är att kunna arbeta på hemmaplan och bygga upp sitt företag.

Mikael har fem barn och två barnbarn. Tre av barnen är från tidigare förhållanden. De hemmavarande barnen är 8 och 9 år. Mikael är en kärleksfull och närvarande pappa åt sina barn och aktivt stödjande i deras aktiviteter.

Mikael är sedan 2008 gift med Sara Guldbrand Sandgren. Familjen plus två katter och en hund är sedan sex år tillbaka bosatt i ett hus i Matfors. Födelsedagen firas utomlands med en planerad fest lägre fram i sommar.