Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miljonvinst för Charlotte Kalla – så mycket tjänade Sundsvallsbon under 2015

Hon ökar både omsättningen och vinsten med miljonbelopp. 2015 var ett bra år för Charlotte Kalla.

Det går bra nu. Sundsvalls skiddrottning Charlotte Kalla ökade omsättningen i sitt bolag Charlotte Kalla AB med drygt en miljon kronor, visar årsredovisningen för 2015.

Läs också: Ivrig Kalla inför Tour de Ski

I årsredovisningen för perioden första juli till sista juni 2015 hade bolaget en nettoomsättning på ungefär 6,4 miljoner kronor – att jämföra med föregående års siffra som låg drygt en miljon lägre, 5,4 miljoner kronor.

Hennes bolag går med en total vinst på 4,2 miljoner kronor, även det en ökning från fjolåret då bolaget redovisade en vinst på drygt 3,2 miljoner kronor.

Läs också: Johaug kopplade grepp i Touren – Kalla utanför pallen

Även skidåret 2015 var bra Charlotte Kalla som fick ett lyckat VM i Falun och tog hem hela fyra medaljer – ett guld, ett silver och två brons.

Dessutom tog hon hem silverplatsen på ST-sportens stora ranking av Medelpads idrottsstjärnor under det imponerande idrottsåret 2015.