Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord Rolf Söderlund

Rolf Söderlund, Sundsvall, avled den 11 oktober. Han blev 82 år.

Annons

Rolf föddes den 23 mars 1933 i Västerås där han bodde tillsammans med sina föräldrar Gunborg och Einar och storasyster Harriet. Efter studenten flyttade han till Örebro där han gick på Tekniska Läroverket och tog ingenjörsexamen 1960.

I Örebro träffade han sin blivande hustru Gudrun. Efter några år i Stockholm flyttade paret till Härnösand. Firman Fr Ramströms kom att bli Rolfs arbetsplats fram till pensioneringen 1998.

2004 gick flyttlasset till Sundsvall för att komma närmare dottern Annika med familj. Närheten och relationen till barnbarnen blev ett stort glädjeämne för Rolf de sista tio åren. Ett av Rolfs intressen var att se fotboll och prata fotboll. Under åren i Härnösand åkte han ofta till Sundsvall för att se bra fotboll. Han var även på fotboll i England med svärsonen vilket var en mycket uppskattad resa.

Resor, böcker och den lilla sommarstugan i Jämtland var också en viktig del i Rolfs liv. Där kopplade han av från vardagen. Även barndomsstaden Västerås stod honom alltid varmt om hjärtat.

Det är med stor sorg i hjärtat vi nu tar farväl av vår käre Rolf.

Dotter Annika med familj, hustrun Gudrun samt släkt och vänner