Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missat kval för Sundsvall IBF efter förlust mot Bollnäs

Efter förlust, 0–12 (0-4, 0-3, 0-5), på bortaplan i division 1 Mittsverige mot Bollnäs står det klart att Sundsvall IBF missar kvalet. Det blev klart på söndagen.

– Mycket tung förlust. Vi skapar väldigt många klara målchanser men får inte in bollen. Bollnäs är helt klart det bästa laget vi mött i serien, grymt spelskickligt lag och som sätter sina chanser. Idag ger vi bort alldeles för många bollar som de utnyttjar på en gång. Stort plus till kedjan med Linn Jonsson, Emma Magnusson och Alicia Holmberg, kommenterade Sundsvall IBF:s tränare Anna Högback efter matchen.

Agnes Edlund gjorde fem mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Julia Björklin Wolff 2, Tuva Löf, Julia Jansson, Michelle Friberg, Viktoria Segerkvist och Emilia Björklin Wolff.

Det här betyder att Bollnäs slutar på första plats, och Sundsvall IBF på femte plats. Bollnäs är därmed klart för kvalspel.