Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missbruk, piss och bråk framför ögonen på barn – det måste göras något åt Navet

I dag, en vanlig onsdag, strax före klockan 15, gick jag mot Navet för att ta bussen hem. Oftast cyklar jag men jag är inte en ovan bussåkare då jag ofta lämnar cykeln hemma på vintern. I dag missade jag bussen och fick då vänta cirka tio minuter. Efter dessa tio minuter, en vardag i dagsljus, är jag redo att bli en vintercyklare.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Öppet missbruk, piss, fylla och bråk, och som pricken över i, skolbarn! Vuxna som tittar åt ett annat håll och skrämda skolbarn som tittar ner i backen. Helt uppriktigt blir jag rädd – om det här händer mitt på dagen, vad händer då på kvällar och nätter på Navet? Vems är ansvaret? Kommunen, polisen, föräldrarna?

För Plus-kunder: Chauffören Ferid talar ut om bussbråket på Navet: "Det här har påverkat hela mitt liv"

Många barn byter buss på Navet och jag tror att det är därför jag blir så upprörd. Det är barn, dina och mina barn som ser och upplever allt det här mitt på dagen, en vardag i Sundsvall. Helt uppriktigt så är det hög tid att något görs, inte i dag eller i morgon, utan i går. På riktigt, för det jag såg i dag var i allra högsta grad på riktigt.

Nina

För Plus-kunder: Navet försvinner – Sundsvallspolisen positiv till kommunens planer: "Enormt välkommet"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel