Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandlade och hällde vin på sin före detta flickvän

En man i 40-årsåldern misstänks för att ha misshandlat och terroriserat sin före detta flickvän.
Han anklagas för att ha slagit, sparkat och hällt vin på henne, och för att ha vandaliserat och kastat ägg på hennes bostad.

Annons

Mannen och kvinnan var tidigare ett par. Vid ett tillfälle i höstas hade de festat och bråkat. Enligt polisanmälan misshandlade han henne. Han knuffade henne och slog och sparkade henne i huvudet och på kroppen. Han var rejält berusad, så pass att han kröp ut på knä när han lämnade bostaden.

Paret separerade och mannen verkar ha haft svårt att acceptera det. I januari besökte han hennes bostad i Sundsvall och slängde ägg på fönstren och dörren.

För några veckor sedan besökte han henne igen. Den gången anklagas han för att ha krossat titthålet och orsakat brytmärken i dörren. Han ska ha trängt in i bostaden, hällt ett glas vin över kvinnan och ofredat en annan person som befann sig i bostaden genom att knuffa honom och ta stryptag på hans nacke.

Mannen åtalas nu på flera olika punkter och riskerar att dömas till fängelse för misshandel, ofredande, skadegörelse och hemfridsbrott.

Fler nyheter:

En av lägenheterna klar – titta in i nya 70+ boendet på Norra kajen

Permobil nyanställer igen – premiär för första digitala produkten nästa vecka

Efter succésäsongen – Anna Holmlund vinner den totala världscupen