Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt för spritstöld i Vindhem

En 20-årig man är nu misstänkt för spritstölden på restaurang Vindhem. Vid en husrannsakan i mannens hem hittade polisen också annat stöldgods och narkotika.

Inbrottet i restaurangen på Alnö skedde natten mellan den 26 och 27 november. Någon eller några tog sig in och stal alla starksprit samt teknisk utrustning till ett värde av drygt 50000 kronor. En man misstänks nu för brottet och när polisen gick igenom hans lägenhet under måndagen hittades spritflaskor och en tv. Polisen fann också narkotika, bland annat hasch. Mannen är nu också skäligen misstänkt för narkotikabrott. Dessutom hittade man en mobiltelefon som också misstänks vara stulen.

Mimmi Siezing, som äger restaurang Vindhem, blev lättad när hon fick reda på att en person gripits för stölden.

– Det kanske avskräcker andra som tänker göra inbrott, säger hon.

Restaurangens hela spritlager försvann vid stölden och de blev tvungna att köpa in nya drycker.

– Vi får många samtal från folk som frågar om de inte kommer få någon snaps när de kommer hit. Men de behöver inte oroa sig, förklarar Mimmi.