Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittback förlänger med IFK Timrå: "En av kulturbärarna i vårt lagbygge"

Linus Ljuslinder blir nästa spelare som är klar för en fortsättning i IFK Timrå.
– Det är väldigt skönt att få ha kvar Linus på vår resa och det ska bli extremt roligt och spännande att se hans fortsatta utveckling, säger tränaren Robert Englund i ett pressmeddelande.

IFK Timrå fortsätter att presentera förlängningar inför nästa säsong.

Sedan tidigare står det klart att spelare som Stefan Grönlund och Granit Buzuku har valt att fortsätta i IFK Timrå kommande år. Dessutom presenterade klubben ett nyförvärv i målkungen från division V,  Oskar Nordlund, bara för ett par dagar sedan.

[+]: Spelet bakom målkungens övergång till IFK Timrå – Ljunga/Fränsta ovetande om klubbytet: "Utgav sig för att vara agent"

Nu är nästa pusselbit i lagbygget klart.

Mittbacken Linus Ljuslinder, 25, är klar för en fortsättning och gör därmed sin tionde säsongen i Timrå.

– För mig är Linus en väldigt viktig del i vårt lagbygge av flera anledningar. För det första för att han är en väldigt kompetent mittback som är väldigt stark i positionsspelet och i en mot en spelet vilket gör honom väldigt svårpasserad. För det andra då Linus är en av kulturbärarna i vårt lagbygge då han har IFK Timrå i sitt DNA. För det tredje då han som människa och person bidrar med stort lugn och trygghet i gruppen. En egenskap som är väldigt viktig, säger tränaren Robert Englund i ett pressmeddelande.

[+]: Profilen fortsätter i IFK Timrå: "Nu är det bara att köra"

[+]: Grönlund näste man att förlänga med IFK Timrå: "Vår vänsterkant är på plats även 2018"