Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mitthem överger sina hyresgäster

Mitthem, ”Sundsvalls bästa hyresvärd” blir bara sämre och nu byter vi ut bästa mot sämsta! På Trafikgatan/Skönsbergsvägen får man denna vinter skotta och sanda sina parkeringsplatser själv. Vaktmästaren har försvunnit. Möjligen indragen för att finansiera skrytbyggen i Sundsvall. Häromdagen körde en traktor upp ett spår med kanter rakt genom parkeringen. Dock absolut ingen parkeringsplats, varken hyrd eller för besökare. Man får hoppa sig fram över parkeringen för att ta sig in nuförtiden. Sörja, iskanter och smet. Och vi ska nu köpa egna skyfflar och spadar för att fixa detta själva.

På Trafikgatan får vi inte längre någon service. Kanske ska vi boende hålla rent på besökande parkeringsplatser också? Höjer du din lön nu Hans Selling så tolkar jag det som att denna inskränkning av service och skötsel till oss hyresgäster går raka vägen in på ditt bankkonto. Eller är det månne till Äventyrsbadet? Eller scenhuset?

Hur många har ork och möjlighet skotta sin parkeringsplats? På Trafikgatan är det dessutom Plusboende, vilket betyder att många gamla bor där. Som lätt halkar ifall de ska skotta en glashal parkeringsplats. Man kan alltså ta bort den här plaketten i trappuppgången om service, säkerhet och trygghet.

Det är kvalificerat skitsnack från vårt kommunala bostadsföretag som nuförtiden gör precis som de vill. Med politikernas goda minne. Fredd Sandberg, vad säger du? Eva Back, ordförande i Stadsbacken, har du någon åsikt? Hur rimmar detta med socialdemokratiska värderingar? Nä visst ja, det är ju ute totalt med människohänsyn och etik idag. Pengar, pengar, pengar är vad som står på dagordningen för politiker. Därför har man dragit in vaktmästaren, eller så har han fått mer jobb och sällan syns till, på Trafikgatan/Skönsbergvägen. Mitthem skiter i sina hyresgäster och vill säkert helst att de får stå där med tomma lägenheter. Nu är alltså chansen för privata hyresvärdar att få skötsamma ärliga hyresgäster som betalar hyra att flytta till dem. Mitthem samarbetar också med dubiösa parkeringsbolag som tar ut ockerböter om vi råkar stå mer än 24 timmar parkerade utanför våra bostäder. 500 kronor kostar det att stå för länge där man själv bor. Kanske kunde en del tas tillbaka här och gå till dräglig parkering för våra bilar så vi slipper köra sönder dem på hårda iskanter, bara för att vi råkar vara dumma nog att bo hos Mitthem!

Ylva Harr

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel