Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedia i nytt samarbete med Rix FM: "Är jätteglada"

Rix FM återkommer i hela Sverige – då tar Mittmedia över MTG Radios lokala försäljning.
– Vi är jätteglada över det förtroende MTG visat oss, då RIX FM är en av de största radiokanalerna i Sverige, säger Staffan Lönner företagsmarknadschef på Mittmedia.

Från och med 1 augusti får Sverige nationell kommersiell radio.

Detta innebär att Rix FM kommer att höras i hela landet, bland annat på Mittmedias marknader i Örebro, Västerås, Västernorrland, Dalarna och Gävleborg.

Nu står det klart att Mittmedia tar över MTG Radios lokala försäljning – ett kärt återseende efter att Mittmedia, tillsammans Stampen, fanns med och startade Rix FM – men där parterna gick skilda vägar efter att Stampen sålde sin radiodel till SBS Radio (numera Bauer Media).

Men, nu är samarbetet tillbaka vilket innebär att Mittmedia åter igen kan erbjuda Rix FM som en del av sin mediemix.

- Vi är jätteglada över det förtroende MTG visat oss, då RIX FM är en av de största radiokanalerna i Sverige. För oss innebär avtalet att vi kan erbjuda våra annonskunder en än mer komplett mediemix, och befästa vår position som en viktig marknadsföringspartner till det lokala näringslivet, säger Staffan Lönner företagsmarknadschef på Mittmedia.

Christer Modig är verksamhetschef för radio på MTG i Sverige.

- Det känns fantastiskt bra att vara tillbaka i dessa marknader med en partner som var med och byggde upp RIX FM från början. Vi vet också att ett starkt lokalt mediehus som kan erbjuda annonsörerna flera olika marknadsföringskanaler är en stor konkurrensfördel även för oss.