Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedia sänder Friska Viljors hemmapremiär mot Timrå

Efter besvikelsen i premiäromgången är det dags för FV att göra sin första hemmamatch i division 2 sen oktober 2016. Mittmedia är på plats på Skyttis och sänder matchen mot seriens fjolårstvåa IFK Timrå.

Nu är det klart att Mittmedia sänder matchen Friska Viljor-IFK Timrå i division 2 Norrland på lördag. Efter FV:s förlust i första omgången blir Timrå ännu en tuff prövning i comebacksäsongen i tvåan.

Premiären borta mot topptippade IFK Luleå slutade med förlust för nykomlingen Friska Viljor. I helgen ska Skyttis IP få agera division 2-arena igen när serieledarna (efter en omgång) IFK Timrå kommer på besök.

Timrå inledde säsongen på ett strålande sätt genom att besegra en annan nykomling, IFK Umeå med 5-2 i premiären efter hattrick av nyförvärvet Oskar Nordlund. Laget från Medelpad blev tvåa i division 2 förra året och missade uppflyttning efter kval. I år siktar man på ännu en topplacering.

FV räknar med en kamp i andra delen av tabellen och har som målsättning att hålla sig kvar, en seger i hemmapremiären mot Timrå hade därför varit en rejäl skalp för Ö-vikslaget.

Matchstart är lördag 14.00 och du kan se den på allehanda.se och st.nu som pluskund eller som PPV för 99 kronor.

Klicka här för att se sändningen från Friska Viljor-IFK Timrå