Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmediacupen avslutas på måndag – arrangören: "Vi är jättenöjda!"

På måndag avslutas årets upplaga av Mittmediacupen. Efter förra årets inställda cup till följd av en stängd Nordichall är arrangörerna nöjda med årets cup.
– Det har gått förvånansvärt bra! Det har varit bra med publik, bättre än vad jag trodde det skulle vara, säger Claes Nyman, ordförande i tävlingskommittén på Medelpads Fotbollsförbund.

Mittmediacupen har pågått i fem måndagar och i dag är det alltså dags för den sjätte och sista omgången, som blir en finalomgång blandat med matcher om de övriga platserna. På herrsidan spelas finalmatchen mellan Lucksta IF och Selånger FK och på damsidan mellan Kovlands IF och Sundsvalls DFF.

Sammanlagt har tolv herrlag och sex damlag deltagit i cupen.

– Damsidan gick fort att fylla och på herrsidan fick Älgarna hoppa in så att den gruppen blev full, säger Claes Nyman.

Responsen från publiken och de deltagande lagen har varit positiva.

– Det här är ett roligt mellanting innan den riktiga säsongen drar i gång, det är något att se fram mot om man lyssnar till alla spelare.

Att Mittmediacupen även kommer att arrangeras nästa år är en förhoppning för förbundet.

– Så länge både föreningar och spelare vill vara med kommer cupen att finnas kvar. Det kan behövas lite sådant här bland all ishockey.