Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mjukisdjur i Ånge efterlyser ägare: "Saknar någon mig?"

I skyltfönstret till Sundsvalls Tidnings lokalredaktion i Ånge står ett mjukisdjur som möjligen saknar ägare.
– Om det är någon som saknar den är det bara att höra av sig, säger Micke Engström, lokalredaktör på Sundsvalls Tidning i Ånge.

Om du gått förbi Sundsvalls Tidnings lokalredaktion i Ånge kanske du lagt märke till ett mjukisdjur som står i fönstret.

– Jag såg den ligga mitt på riksväg 83 i Brickbackarna alldeles utanför Ånge. Först trodde jag det var ett påkört djur, men när jag såg att det var ett mjukisdjur så vände jag och hämtade upp den, säger Micke Engström, lokalredaktör på Sundsvalls Tidning i Ånge.

Micke Engström säger att han inte vet hur den hamnat där.

– Kanske var det en bil på väg till återvinningen som tappade den, men det kan ju också vara så att någon råkat ställa barnets favoritmjukisdjur på biltaket när de handlat och sedan glömt bort den och åkt i väg. Det var i alla fall den sistnämnda tanken som gjorde att den fick följa med mig till redaktionen, säger han.

Nu bor den i skyltfönstret, lite tilltuffsad med vid rätt god hälsa och en efterlysning vid tassarna.

– Om det är någon som saknar den är det bara att höra av sig, säger Micke Engström, lokalredaktör på Sundsvalls Tidning i Ånge.

■ ■ Du kan mejla till mikael.engstrom@mittmedia.se, eller kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, mms/sms: 72060 e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten.

FLER NYHETER:

Polishunden Jebas Yatzy har somnat in – räddade många liv och älskade sitt jobb

För Plus-kunder: Ny snabbmatsrestaurang på gång i Birsta: "Jag vill öppna så fort som möjligt"

11-årig Sundsvallstjej vädjar om höjda polislöner i brev till Stefan Löfven – här är hans svar

För Plus-kunder: Liam har släppt självhatet – den tidigare Idol-deltagaren har kommit långt i sin könskorrigering

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.