Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mobbningen satte sina spår

Annons

När jag gick i mellanstadiet blev jag misshandlad av en av mina mobbare. Jag polisanmälde händelsen, men skolan påstod att det var mitt fel för att jag hade provocerat honom, så anmälan las ner. Rektor och lärare ringde hem till mig och bad oss ta tillbaka anmälan och sa att min skolgång skulle bli ännu värre med ännu mer mobbning efter denna händelse om jag inte tog tillbaka anmälan.

Jag var tvungen att gå kvar i samma skola och i samma klass som denna människa och mobbingen fortsatte ännu värre än förut. Hur kunde skolan ringa och säga dessa grejer och låta mig gå kvar i samma klass som honom?

I högstadiet så gick jag hem från skolan på grund av mobbning och satte inte min fot på skolan på tre månader, vad gjorde skolan? Ja, inget, trots att det är skolplikt. Detta är nu 20 år sedan, men allt sätter sina spår.

Madde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel