Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Modano avgjorde för Dallas

Annons

Mike Modano svarade för ett mål och en assist när Dallas vann på hemmais mot Edmonton med 4–3 i NHL-ishockeyn natten till måndag.

Loui Eriksson svarade för en assist när Modano avgjorde matchen med mål i numerärt överläge. då det endast återstod drygt två minuter av slutperioden. Målet var Modanos 573:e i NHL och i och med det kom han upp på 1 300 poäng. Det har endast 30 spelare före honom mäktat med.

Rob Niedermayer gjorde två mål när Anaheim bortaslog Carolina med 4–1. I den andra perioden pressade Carolina hårt mot Jonas Hiller i Anaheims mål, men trots att hemmalaget vann skotten med 17–3 i perioden lyckades de inte göra mål.

Teemu Selänne gav Anaheim ledningen med 2–1 i tredje perioden. Minuten senare ökade Rob Niedermayer på ledningen och fastställde senare slutresultatet till 4–1 med ytterligare ett mål.