Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Modolånet med i Timrå IK även mot Asplöven

Hockeyallsvenskan, omgång 26. Asplöven HC–Timrå IK, ICA Arena, 19.00

Läget i laget

Marcus Bohman (höft) och Alexander Lindgren (hjärnskakning) är långtidsskadade. Johan Johnsson (axel) och Andreas Molinder (knä) saknas också liksom Simon Fernholm. Modolånet Albin Carlson är med på resan norrut och därmed är truppen densamma som mot Mora senast. "Vi hoppas att Carlson stannar och spelar med oss även mot Leksand nästa vecka. Han kommer att hoppa av i Örnsköldsvik på vägen hem och sedan får vi se", säger tränare Roger Forsberg.

Tränarsnack

"Timrå IK har haft det svårt i Haparanda. Nu har vi pratat om att vi vet att vi kan slå dem, men frågan är bara hur? Det ska vi fundera på ordentligt till i morgon. Asplöven har många individuellt skickliga spelare som ofta är bra i medgång", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... Timrå IK vände 0–2 till 4–2-seger. Asplöven förlorade borta mot Björklöven med samma siffror.

... Timrå IK vann säsongens första match mot Asplöven med 2–1.

... Erik Lindhagen gjorde sitt första mål i Timrå mot Mora. Nu får han fortsatt chansen att spela center eftersom lånet från Modo, Albin Carlson, är back.