Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Molly Sandéns exklusiva spelning i Juniskär

En fantastisk sol stiger upp till tonerna från Molly Sandéns Satellites i Juniskär på fredagsmorgonen.

Annons

Det blev en tidig morgon hos familjen Skalin Stridh i Juniskär när hela Mix Megapolgänget dundrar in med sändningsutrustning och frukost.

Gry Forssell, Anders Timell, Praktikant-Malin, Assistent-Johanna och Dansken samlas i vardagsrummets sittgrupp. De fyra trötta barnen tycker det är spännande och några grannar har också dykt upp.

Artisten Molly Sandén kom inte förrän klockan åtta. Hon hade fått sovmorgon för hon anlände inte till hotellet i Sundsvall förrän fem på morgonen. Men det är inga problem för henne att efter en och en halv timmes sömn göra en exklusiv spelning i villan i Juniskär.

– Det här var en impulshandling på jobbet. Jag och kollegan Mari R Nordstrand brukar lyssna på "Äntligen morgon" så när de sökte sändningsplats i Sundsvallsområdet så tyckte hon att jag skulle anmäla mitt intresse, säger Maria Skalin.

– Jag motiverade ansökan med att jag har stort vardagsrum och Sundsvalls vackraste havsutsikt.