Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångarna fortsätter - Nedansjö förlorade på nytt

Det fortsätter gå tungt för Nedansjö, som på fredagen åkte på ännu en förlust i division 4 Medelpad herr i fotboll. Essvik vann matchen hemma på Essviksvallen med 4–0 (2–0). I och med detta har Nedansjö sex förluster i rad.

– Idag så började Essvik starkast och gjorde två snabba mål, sedan kom vi in i matchen och spelade upp oss. Vi startade andra halvlek ännu bättre och skapade lite halvchanser, men idag var Essvik starkare än oss och gjorde även två mål i andra halvlek. Våra bästa spelare idag var Gabriel Lundgren Magnusson, Oskar Gill, Martin Färnström och Jakob Hiltunen, kommenterade Nedansjös tränare Christer Söder efter matchen.

Essviks assisterande tränare Mårten Gräntz tyckte så här om matchen:

– Återigen en bra match som vi kontrollerade från start. Vi fortsatte att rulla boll och hade tålamod i vårt spel vilket också gav utdelning genom ett fint kombinationsspel som avslutades med ett inlägg där Robert Johansson snyggt placerade in i mål på volley. Vi hade 2-0 i halvlek men var inte nöjda. Till andra halvlek gick vi ut med några saker vi ville förbättra vilket vi också gjorde stundtals. Vi fortsatte även att ha tålamod i vårt spel och i slutändan orkade inte Nedansjö och istället kunde vi punktera matchen. Nu ser vi fram emot en veckas träning och matchen mot Matfors nästa lördag.

Målen gjordes av Robert Johansson och Mårten Gräntz, som gjorde två mål var.

Med tre omgångar kvar är Essvik på fjärde plats i tabellen, och Nedansjö är på tionde plats.

I nästa match möter Essvik Matfors borta och Nedansjö möter Alnö hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 augusti 14.00.