Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångarna fortsätter - Nedansjö förlorade på nytt

Det fortsätter gå tungt för Nedansjö, som på lördagen åkte på ännu en förlust i division 4 Medelpad herr i fotboll. Alnö vann matchen borta på Nedansjö IP med 4–1 (4–1). I och med detta har Nedansjö sju förluster i rad.

– Alnö tog kommandot direkt i matchen och tog en rejäl ledning i första halvlek, där vi ändå lyckades reducera till 1-4 på ett snyggt genombrott av Martin Färnström på passning av Jakob Hiltunen. Sedan i andra halvlek spelade vi upp oss och skapade chanser, men fick inte in bollen i mål. Alnö är ett stort och duktigt lag, som tyvärr spelade med mycket efterslängar, vilket gjorde att vi fick några onödiga skador. Våra bästa spelare idag var mittfältarna Martin Färnström och Joar Sjöström samt målvakten Fredrik Nordin, tyckte Nedansjös tränare Christer Söder, efter matchen.

Alnös tränare Tomas Berglund kommenterade matchen:

– Vi gjorde en stabil match, med några svackor i spelet. Vi gjorde fyra fina mål i första halvleken och hade dessutom ett skott i stolpen. Vi hade en hel del chanser även i den andra halvleken utan att lyckades göra mål, även här ett skott i stolpen. Vi är nöjda med vår insats och tycker att vi vann fullt rättvist.

Det innebär att Alnö är fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter 16 matcher.

Målgörare för Alnö var Konrad Ålund Smedlund, Jacob Larsson och Robin André Molander Nymo 2, medan Nedansjös enda mål gjordes av Martin Färnström.

Med två omgångar kvar är Nedansjö sist i serien, och Alnö är på andra plats.

I nästa match möter Nedansjö Torpshammar borta och Alnö möter Essvik hemma. Båda matcherna spelas lördag 31 augusti 14.00.