Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångssupporter replikerar: Nu struntar vi i griniga personer och stöttar Giffarna

Replik på Likt Rädda Petersvik kan Swishkampanjen bli dödsstöt för GIF Sundsvall – satsa på kvalet i stället, ST 14/9.

Han kallar sig medgångssupportern. Själv kallar jag mig här motgångsupporter. Det är ju i motgången man har chansen att växa och utvecklas. Den så kallade medgångssupportern har suttit trött, bitter och besk i tv-fåtöljen i väntan på V75 och ondgjort sig över den Swishkampanj som startats för att stödja GIF Sundsvall.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Medgångssupportern avreagerar sig sedan genom att skriva en insändare och konstaterar sammanfattningsvis att det är fel på denna Swishkampanj liksom kampanjen för att rädda villorna i Petersvik – intressant koppling. Raskt konstaterar han (antar att det är en han) att det ligger en konspiration bakom stödet för Petersvik och Giffarna som är styrd av en medial Stockholmsmaffia. Dessutom passar han på att uttrycka åsikten att Sundsvall inte ska ha ett elitlag och hyllar ÖFK och kallar laget för Norrlands nya stolthet. Här vill jag passa på att gratulera ÖFK för deras framgångssaga som lär pågå så länge geniet till coach, Graham Potter, stannar kvar i Östersund.

Helt enkelt ner med Giffarna och fram för att riva Petersvik och bygga en ny djuphamn åt SCA, menar han. Medgångssupporten tycks ha många bollar i luften från sin tv -fåtölj och ser orimliga samband lite överallt.

Nej, nu struntar vi i griniga personer och stödjer GIF Sundsvall i förlust och vinst, swishar, går på matcherna (själv har jag årskort) – vi som är Sundsvallsbor och känner för Giffarna vare sig vi bor här i staden eller någon annanstans i världen. Och näringslivet som tjänar pengar här i regionen – kom igen nu.

Och inget fel i medgångssupportrar i sig. Det är dessa som vi motgångsupportrar ska locka till att se våra allsvenska matcher på plats.

Motgångssupportern

Läs även:

Chockbeskedet – GIF Sundsvall kan backa fem miljoner kronor: "Så allvarligt är läget" (Plus)

Lägenheter till spelarna och sänkta biljettpriser – då vänder det för GIF

GIF engagerar – men jämförelserna med Östersund måste sluta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel