Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

All is left släpper ny singel och video

All is left startade som Thomas Björlings soloprojekt. Nu har det vuxit till ett band och på fredagen släpps första singeln och videon “All silent”.

Annons

Thomas Björling har figurerat som frontman, gitarrist och trummis i olika konstellationer. Med All is left skulle han få utlopp för helt egna idéer. Nu har soloprojektet vuxit till ett band. “All silent” blir första singelsläppet med tillhörande video.

Se videon här (Youtube)

Lyssna på Spotify

Rickard Persson, Björn Elverstig, Thomas Björling, Erik Sjödin och Sebastian Högvall är All is left.

– Det känns jävligt roligt eftersom det är första släppet som band. Det känns ännu roligare att vi har gjort allt själv, vi släpper inte på bolag, säger Thomas Björling.

Han tycker att det känns som att de går rätt väg och att ett skivbolag inte skulle hjälpa dem så mycket.

– Ingen köper fysiska plattor idag. Det enda vi saknar är marknadsföringsbiten men det kan man ta in. Det blir lite av ett experiment.

Låten “All silent” känns som en bra förstasingel.

– Den är representativ för oss. Den är ganska hård, men inte den hårdaste eller den poppigaste. Den har en egen karaktär. Sedan har vi gjort en video som folk vill titta på fler än en gång. Jag har haft idén svinlänge, ända sedan Loyalguard-tiden, säger Thomas Björling.

Tanken var att videon skulle vara underhållande.

– Den ska vara rolig. Budskapet är att människan är en dum varelse. Man lär sig inte av sina misstag. Det visar sig ända till slutet av videon.

En fullängsskiva är färdiginspelad men inte färdig att släppas.

– Nu har vi fokuserat på den här singeln. Sedan kommer jag att sätta mig ner med Ronnie Björnström (producenten) och mixa klart resten. Det kommer någon singel till innan skivan.

Mer läsning

Annons