Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johnson laddad för julgalan på Södra Berget

/
  • Andreas Johnson ska tillsammans med Markoolio, Linda Bengtzing och Ida LaFontaine underhålla på Julgalan på Södra Berget.

Efter en tuff turnésommar med Diggiloo börjar Andreas Johnsson att förbereda sig för nästa projekt.
Den 21 november är det premiär för Julgalan på Södra Berget. Med sig har han Markoolio, Linda Bengtzing och Ida LaFontaine.

Annons

Andreas Johnson har nyss avslutat en lång turné-sommar. I höst ska han arbeta med en ny show, årets upplaga av Julgalan i Sundsvall. Han får folkkärt sällskap på scenen, underhållaren och "Let´s Dance"-vinnaren Marko "Markoolio" Lehtosalo, svensktopps- och melodifestivalveteranen Linda Bengtzing och stjärnskottet Ida LaFontaine, som har synts tidigare i Sundsvall.

– Det ska bli kul. Det här blir i ett lite mindre format än jag har gjort tidigare då vi åkte mellan ishallar. Nu är vi på samma plats och då kan man ta med sig familjen hit över helgerna, säger Andreas Johnson och fortsätter:

– Jag känner Marko och Linda sedan tidigare och tillsammans blir vi ett bra packe. Ida har jag inte träffat tidigare.

Under fyra veckor ska de bjuda på en hitbaserad show som är en välkomponerad paketkonsert med jultouch.

– Det blir "Rocka på" till "Glorious" och allt däremellan. Det blir lite julelement också men det baseras på hitlåtar. Folk vill äta gott och bli underhållna. "O helga natt" får de hitta någon annanstans, säger Andreas Johnson.

Just nu pågår arbetet med att välja låtar och mejlkorrespondensen är tät mellan artisterna.

– En låt som jag trånat efter att köra är "Driving home for christmas". Jag ska göra den på mitt sätt. Det kommer att bli en rätt rockig föreställning. Jag kommer också att göra en hommage till en artist som betutt mycket för mig, säger ANdreas Johnson.

Julgalan har premiär den 21 november på Södra Berget och produceras av hotellchefen Patrik Attini i samarbete med Jenny "Velvet" Pettersson.

Mer läsning

Annons