Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Här är stjärnduon som ersätter Ruby Rose på Sensommar

Den internationella DJ:n och dragplåstret på lördagens Sensommar, Ruby Rose, var tvingad att ställa in spelningen på grund av halsfluss. Nu är det klart att det blir gruppen Nause som i stället får avsluta Sensommar.

Annons

Vid midnatt på fredagen skrev Ruby Rose på sin Instagram att hon på grund av halsfluss inte kan flyga och tvingas ställa in sina spelningar den närmaste tiden. Spelningen på Sensommar skulle ha varit hennes första i Sverige någonsin – och också den enda festivalspelningen i Sverige i år.

Läs mer: Sensommar: "Hon ville verkligen göra showen"

– Vi hade, liksom många andra, sett fram emot Ruby Roses spelning men det går inte att rå för om man blir sjuk, säger Dino Vulic projektledare på Höga Kusten Nöje Event, som arrangerar Sensommar.

Arbetet startade febrilt med att hitta en ersättare och vid 12-tiden på lördagen blev det klart att det blir stjärnduon Nause som får avsluta årets Sensommar.

Den svenska houseduon Nause består av medlemmarna Jacob Criborn och Leonard Scheja. De har turnerat världen över och ligger bakom hits som "The World I Know", "Hungry Hearts" och "Made of".

– Nu ser vi fram emot en grym avslutning med Nause i stället, säger Dino Vulic.

Jacob Criborn och Leonard Scheja i Nause avslutar Sensommar. Foto: Studio Emma Svensson

Läs också: Härlig start på årets Sensommar!

Läs också: Bildextra: Allt från festen – se bilderna från Sensommar här

Mer läsning

Annons