Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya bokningar till Sundsvall Block Party

/

Festivalen har gjort klart med två nya akter.

Annons

Det handlar om Alina Devecerski, känd för låtar som "Flytta på dig", "Jag svär", "Armé" och nu det senaste samarbetet med Cleo & Broke N Tipsy "240". Dessutom är också Sundsvallsbördiga Delorian, som bland annat är aktuella med spelningar i både Norge och Tyskland, klar för festivalen.

– Vi har sökt en större artist som symboliserar musikalisk kvalitet och som samtidigt går i linje med festivalens värderingar och målsättning så när vi fick veta att Alina var intresserad av att spela så var det ingen tvekan om saken. Det är med stor stolthet vi placerar henne på vår lineup, kommenterar Sundsvall Block Party i ett pressmeddelande.

Som 19-åring var Alina Devecerski med i ett band tillsammans med bland andra Ace Wilder. Precis som Wilder har Devecerski tidigare körat bakom och skrivit låtar åt andra artister.

Alina Devecerski slog igenom med dunder och brak 2012. Singeln "Flytta på dej" har sålt femfaldigt platinum, nominerats till både P3 Guld och Grammis och har över 41 miljoner spelningar på Spotify. Succén fortsatte med debutalbumet "Maraton" som innehöll tre guld- eller platinasäljande singlar.

Delorian har sedan deras första gig, hösten 2013 hunnit med ett dussintal spelningar över hela landet. Våren 2014  släppte Delorian sin debutsingel ’’Hide and Seek’’. Låten, som mixades av Måns Lundberg  (Hurula, Håkan Hellström m.fl.) på Decibel Studios, uppmärksammades och hyllades i flera musikbloggar, bland annat, PSL.

Sedan tidigare är det klart att Adna, The Vanjas, Grande Roses, Imperial State Electric, Red Mecca och Khoe spelar på årets upplaga av Sundsvall Block Party.

Läs även

De kommer till Sundsvall Block Party

Lyssna på Khoes nya singel

Mer läsning

Annons