Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sean Banan till Kramfors Stadsfest: "Passar våra yngre besökare perfekt"

Artikel 1 av 1
Kramfors Stadsfest 2018
Visa alla artiklar

Han är mannen bakom hits som "Skaka rumpa" och "Copacabanana". I sommar kommer Sean Banan till Kramfors Stadsfest 2018.
– Vi är glada att barnens favorit kommer till sommarens Stadsfest, säger Dino Vulic, festivalchef, i ett pressmeddelande.

Annons
Sean Banan är klar för sommarens stadsfest i Kramfors. Foto: Pressbild

Sean Banan behöver knappast presenteras närmare för den stora allmänheten. Med sina Melodifestivallåtar slog han genom för den stora massan och har dragit storpublik till alla familjeevenemang varje gång han åkt på turné. I sommar kommer han åka ut på vägarna med sin lekfulla scenshow och kommer återigen framföra alla sina hits "Skakarumpa!" "Copacabanana", "Sean den förstebanan" och "Gamers". Ett av stoppen blir på Kramfors Stadsfest.

– Sean Banan ansluter till årets startfält och kommer passa våra yngre besökare perfekt. Sean är en rolig och underhållande artist som många yngre uppskattar. Vi är glada att välkomna honom till Kramfors, säger Oscar Westerlind, VD, Höga Kusten Nöje.

Namnet har i år byts tillbaka till det gamla namnet Kramfors Stadsfest och arrangören tar ett nytt tag om festivalen som kommer att hållas samma helg som tidigare, 15-16 juni.

– Vi vill göra samma resa i Kramfors som vi gjort med Härnösands Stadsfest. Utveckla festivalen till en välplanerad festival med något för hela familjen, man ska känna att vi lagt ner vår själ i detta, säger Oscar Westerlind, VD Höga Kusten Nöje.

Sedan tidigare klara artister:Uno SvenningssonNorlie & KKVChris KläffordDe Vet DuSigrid BernsonSean BananFler artister kommer snart.

Alla artiklar i
Kramfors Stadsfest 2018
Annons