Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall bjuder in Jockiboi och Jonna

Sedan tidigare är flera kända artister som Molly Sandén och Melodifestival-vinnaren Frans Jeppsson Wall klara för Sundsvall bjuder som går av stapeln i juli. Nu gör Jockiboi och Jonna Lundell de andra artisterna sällskap.

Annons

Nu presenterar Sundsvall bjuder ett av årets stora dragplåster. Med 35 miljoner visningar per månad är Jockiboi Sveriges största Youtuber. Paret kommer befinna sig i Sundsvall för en spelning 19 juli. Innan kommer paret att möta sina fans.

I måndags startade han och hans fastmö Jonna Lundells nya serie "Jockiboi och Jonna i nöd och lust" på TV3 Play vilket orsakade kaos. För många tittare blev det svårt att ta del av seriens första avsnitt när det blev överbelastat. I serien får vi följa parets resa fram till altaret och alla de prövningar de sätts inför.

Läs: Jockiboi släpper ny singel med Sundsvallsbolag

Förutom serien är även Jockiboi aktuell med nytt singelsläpp med Sundsvallsbolaget Ninetone. Den nya låten "Fan va kung" är specialskriven av Samir Badran.

Andra artister som är klara för Sundsvall Bjuder är: Jill Johnson, Molly Sandén och Melodifestival-vinnaren Frans Jeppsson Wall.

De lokala talangerna som värmer upp för artisterna är: High 15, Viktor Wiig, Lotta Stenmark, Livia Jutbo, Salma Lundberg, Nova Karlsson , Mimmi Nilsson, Alice Uppling och Agnes Söderberg.

Mer läsning

Annons