Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall Block Party släpper tre nya band

Sedan tidigare är Raised fist och Kristian Anttila klar för festivalen i augustis sista helg. Nu är även de tre Sundsvallsbanden All is left, Jordskred och Reparture klara.

Annons

– Det här är tre väldigt hårt kämpande band som både har viljan och teknisk kapacitet att nå utanför stadsgränsen. Vi är oerhört glada över att banden vill spela hos oss och ser mycket fram emot att få se vad dom kan göra på vår festival, kommenterar arrangörerna i ett pressmeddelande.

Rickard Persson, Björn Elverstig, Thomas Björling, Erik Sjödin och Sebastian Högvall är All is left.

All is left startade som Thomas Björlings soloprojekt men är nu ett fullstort rockband. Debuskivan är på väg att färdigställas men nyligen släppte bandet singeln och videon "All silent" som uppmärksammats av Aftonbladet hårdrockskribent Mattias Kling.

Läs också: "Det känns som en bra förstasingel"

Jordskred.

Jordskred är ett psykadelisk rockband från Sundsvall som har släppt ep: "Vågar du?". Den har fått väldigt god respons. Bandet har bland annat vunnit tävlingen Lidingö Rock 2016 och blivit Europe-trummisen Ian Hauglands favoritband.

Reparture.

Reparture är ett relativt nystartat rockband bestående av medlemmar från flertalet erfarna Sundsvallsband, bland andra Seremedy. Bandet har ett sound som hämtar inspiration från storslagen pop och modern rock.

Mer läsning

Annons