Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Susanne Fellbrink släpper ny singel: "Känner ju förtvivlan"

Artisten och låtskrivaren Susanne Fellbrink är på gång med sitt tredje album i september och släpper den första singeln på fredag.

Annons

Susanne Fellbrinks nya singel heter ”Varje liten glimt”.

Susanne Fellbrink släpper ny singel.

– Jag precis som så många andra känner ju förtvivlan när jag läser om eller möter människor under svåra förhållanden och vet inte hur jag ska kunna hjälpa till. Under våren har jag mött många nyanlända genom mitt projekt ”Visa för alla” och insett att vi kan göra mycket nytta om vi gräver där vi står, det vill säga genom att finnas tillgänglig och dela med sig av det man kan och själv tycker är roligt. Sten för sten rivs en mur, säger Susanne Fellbrink i en kommentar.

Susanne Fellbrink, som under flera år även har jobbat som allsångsledare, har under våren rest runt för att lära nyanlända sjunga låtar ur vår svenska visskatt för att de under musikaliska och roliga former ska kunna lära sig det svenska språket.

Läs också: De sjunger för kvinnorna – och skänker sina gager

– Flera hundra nyanlända i Västernorrland kan nu sjunga bland annat "Idas sommarvisa", "En kväll i juni" och "I natt jag drömde" och det är helt fantastiska möten jag får vara en del av.

Mer läsning

Annons