Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Musikhjälpen" skapar masskonsert

Sveriges Radios "Musikhjälpen" satsar på livemusik under en enda kväll i vinter. Målet med "Vi spelar på musikhjälpen" är att skapa Sveriges största livekonsert med hjälp av publiken.

"Från klockan 18 och framåt den 17 december hoppas vi att hela Sverige #spelarförMH15. Oavsett om du tänker köra en spelning på en klubb, på en fritidsgård, i en lokal i huset där du bor eller som gatumusikant så är du med och skapar en livekväll som gör skillnad", skriver "Musikhjälpens" producent Anna Bylund i ett pressmeddelande.

Av de artister, band och musiker som spelar för Musikhjälpen under den aktuella kvällen röstar publiken fram en vinnare som får uppträda i programmets glasbur den 19 december.

"Musikhjälpen" pågår i år den 13-20 december i Linköping och direktsänds i P3 och SVT Play. Vilka som blir programledare avslöjas under hösten. (TT)