Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Musikschlagets final hålls i Sundsvall –Sundsvallsduon Soy & Roy kan vinna

Sveriges melodifestival för funktionsnedsatta, Musikschlaget, är i sitt slutskede. För Sundsvallsborna betyder detta dubbelglädje. Förutom att finalen för Musikschlaget hålls i Sundsvall är även en av de tio finalisterna från Sundsvall. Duon Soy & Roy tävlar med den egenskrivna låten "I ain't putting your name in it"

Musikschlaget hålls för sjunde året. I år har fler än 100 artister ansökt om att få vara med, både band och soloartister som kan ställa upp med eget material eller covers.

Bland de tio finalisterna finns nu duon Soy & Roy från Sundsvall. På lördag kan de, på hemmaplan, kamma hem vinsten. Soy & Roy framträder med den egenskrivna låten "I ain't putting your name in it".

Evenemanget livesänds på st.nu från klockan 19.00 på lördag, i samverkan mellan bandet och den dagliga verksamheten Maitraiders och Studieförbundet Bilda.

Alla årets finalister är:

Glädjekällan (Västervik)Mr. Positive (Sollentuna)Soy & Roy (Sundsvall)Led Zixy (Ljungby)Calle Doolke (Lund)Manfred Lindqvist (Vallentuna)Kenneth Heino (Umeå)Jennie Lind (Solna)Sebastian Bäcklund (Göteborg)Narges Ahmadi (Örebro)