Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Myhrers självförtroende är tillbaka

Förra säsongen var tuff för André Myhrer, men känslan inför vintern är att självförtroendet återvänder. Med en ny träningsregim och Söldens 20:e plats i säsongsinledningen känner han sig i slagläge.

Han blev 20:e man i Sölden, kanske inte exakt vad han hade hoppats på i säsongsinledningen men känslan inför vintern är ändå bra. Självförtroendet är stärkt av de åk han gjorde i slutet av förra säsongen och av den nya träningsregimen, som bland annat innebar tung träning med en före detta tyngdlyftare.

– Jag har haft en bra sommar och känner mig stark i kroppen och känner mig redo för säsongen, säger Myhrer och fortsätter:

– Sölden var helt okej och jag fick de svar jag ville ha.

Sommaren har inneburit hårt jobb och hösten har gett en hel del i träningssammanhang. Efter misslyckandet på hemmaplan i Åre förra säsongen uttalade en frustrerad Myhrer att han kanske helt enkelt skulle lägga storslalomen på hyllan. Men i dag var det annat ljud i skällan.

– Så länge storslalom ger mig något kommer jag att fortsätta, säger Myhrer som tror att det hjälper honom att bli bättre i slalom.

Läs mer:

Ny fartsatsning ska ge VM-guld 2019

Se livesändningen i efterhand här.

Och följ längdlandslagets presskonferens efter 12.55 här.