Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Naggenbor vill ha 50 000 kronor till Skogshyddan

Skogshyddan i Naggen är i skriande behov av nya möbler.

Annons

I en skrivelse till Ånge kommun berättar Folkets husföreningen om den av ålder hårt ansatta möbelparken som finns i byns samlingslokal. Möbler som föreningen menar nu har gjort sitt.

– Mycket av möblemanget härrör från senare delen av förra seklet och börjar nu falla i delar, skriver föreningen, som vill att Ånge kommun skjuter till de 50 000 kronor som nya möbler skulle kosta.

I skrivelsen berättar föreningen också om den satsning som man själva har gjort på Skogshyddan, som renovering av köket och inköp av nytt porslin. Investeringar som inte skulle komma till större nytta om lokalen står utan hela sittplatser och bord.

– Vi känner att det är av stor vikt för byn att vi kan fortsätta verksamheten, och vi måste därför kunna erbjuda våra gäster minst 130 sittplatser, avslutar Folkets husföreningen sin skrivelse.