Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsatt chefsuppdrag för tidigare Norrporten-vd:"Känns bra att få denna roll"

Den gamla vd:n för Norrporten får även en vd-roll i det nya företaget Castellum. Han har också utsetts att ingå i deras koncernledning.

Annons

Norrporten flaggade om till Castellum i april. Nu har Norrportens förra vd, Jörgen Lundgren, utsetts till vd för region Norr i Castellum.

I april köptes Norrporten upp av Castellum. När aktierna tillträdde den 15 juni stod det klart att vd för region Norr i Castellum blir Jörgen Lundgren, med bakgrund som vd och vice vd för Norrporten under drygt 10 år. Nu står det också klart att han kommer ingå i Castellums koncernledning.

Läs mer: Nu flaggar Norrporten om till Castellum - anställda riskerar uppsägning

– Det känns bra att få denna roll i det nya bolaget vi håller på att bygga. I Sundsvall vet jag att det planeras mycket byggprojekt och det blir intressant att kunna hjälpa till i andra satsningar än vad vi kunde tidigare, eftersom Castellum är mer inriktat på logistik och lager än vad Norrporten var, säger Jörgen Lundgren.

Norrportens huvudkontor i Sundsvall kommer istället att bli ett regionalkontor för Castellum.

– Det kommer ändå att bli ett rätt så omfattande kontor i Sundsvall. Vi var ju inställda på att ta Norrporten till börsen. Nu blev det inte så och när det blev aktuellt att gå ihop med annat bolag är Castellum en väldigt bra partner. Castellum har fastigheter för 71 miljarder och 26 av dessa kommer från Norrporten. Därför känns det bra att ha 10 år på Norrporten i ryggen, säger Jörgen Lundgren.

Läs mer: Efter Norrporten-köpet – nu ska 150 miljoner sparas på administration och drift

Mer läsning

Annons