Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nästa pusselbitar för IFK Timrå – duo stannar: "Väldigt värdefull"

IFK Timrå fortsätter lagbygget.
Nu har mittfältaren Johan Ödmark förlängt sitt kontrakt med division II-laget.
Det gäller också Musa Angayeva.

Förra veckan skrev IFK Timrå nya kontrakt med den offensiva nyckelspelaren Granit Buzuku och försvararen Stefan Grönlund.

På juldagen presenterades nästa spelare som valt att stanna för att vara med på klubbens satsning inför 2018.

Det handlar om mittfältaren Johan Ödmark och huvudtränaren Robert Englund är nöjd.

”Johan är en väldigt värdefull mittfältare för mig då han har egenskaper som är fundamentala för vårt spel då han bidrar med bollvinster och vunna närkamper över hela banan och ger oss möjlighet att behålla trycket i vårt possessionspel", säger Englund i ett pressmeddelande.

Tränaren fortsätter:

"Johan har ett, vad jag brukar kalla för ”powerspel”, som jag sällan sett, om någonsin.  Johan hade aldrig några tveksamheter att fortsätta bära vår tröja och vara en bidragande faktor på vår resa framåt. Att en så viktig spelare är tydlig på det sättet är såklart väldigt tillfredsställande för oss tränare och klubben vilket vi är tacksamma för."

På annandagen kom beskedet att även Musa Angayeva förlänger med IFK Timrå. Han kom till klubben från GIF Sundsvalls U19/U21 i somras och fick speltid som ytterback och wingback under hösten i Timrå.

"Det känns extra spännande att få ha med Musa hela försäsongen då jag är övertygad om att han har mycket utveckling kvar och i vår miljö kommer han ta stora kliv", säger Robert Englund.

LÄS MER

► [+] Tränarklart i IFK Timrå som bygger för division I – så ser nya ledarkonstellation ut

► [+] Profilen fortsätter i IFK Timrå: "Nu är det bara att köra"

► [+] Grönlund näste man att förlänga med IFK Timrå: "Vår vänsterkant är på plats även 2018"