Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter: Man misshandlad och slagen av okänd gärningsman

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Vid 06-tiden på lördagsmorgonen kom larm om en övertänd villa i Vattjom. Både ambulans och brandbilar är på plats. Brandmännen jobbar med att bekämpa elden.

Polisen stoppade en man misstänkt för rattfylleri efter att vittnen ringt och berättat om en bil som framfördes konstigt i Bredsandsområdet i Sundsvall.

Ambulans larmades till Navet i Sundsvall efter misshandel. En okänd person gav sig på en man och slog honom. Den person som blev misshandlad fick en del sårskador.

För Plus-kunder:

Zandra, 29, har MS – kan inte leva av aktivitetsstödet: "Det är en enorm stress"

Pepparspray hade ingen effekt – polisen tvingades använda nödfallsmetod: "Stack in fingrar i mannens ögon"

Topplista: De var bäst på högskoleprovet i Medelpad – en provskrivare fick 2,00

Väder:

SMHI varnar för plötsligt ishalka i länet under lördagen.

På dagen mulet följt av blötsnö eller regn som kan vara underkylt. Vägarna är fortfarande kalla på de flesta håll och i kombination med blöt nederbörd finns risk för besvärligt väglag. Senare ikväll mest uppehåll och på en del håll minskad molnighet. I eftermiddag och inatt -2 till +2 grader. Västlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sport:

Se Timrås målexplosion som knäckte Modo – här får du höjdpunkterna från derbyt

[+] Tog till orda i omklädningsrummet – sedan sköt Boyce derbysegern till Timrå: "Han tog ett litet speech"

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 (inled meddelandet med ST) eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu