Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter: Två lastbilsolyckor på E4 – halka på vägarna och stopp i trafiken

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

En lastbilschaufför körde i diket på E4 vid Myre under natten och matvaror spreds ut på olycksplatsen. Räddningstjänsten varnade i samband med olyckan för blixthalkan på vägarna.

Lite längre söderut skedde sedan ännu en lastbilsolycka – söder om Gnarp rådde det tidigt på morgonen stopp i båda riktningarna efter att en lastbil vält.

För Plus-kunder:

Taxiföretagare hotar stämma Taxi Drakstaden: ”De tar våra pengar och ingen vågar säga något”

Susanne har coachat idolerna till final: "De båda är otroligt duktiga"

 Affärstävling firar tio år – digitalt skolverktyg blev kvällens stora vinnare: "Trenden är hållbarhet"

Väder:

I dag väntas temperaturen ligga kring 0-2 grader och efter att det klarnat upp under natten mot i dag ökar molnigheten igen under dagen. Vinden blir sydlig med tidvis friska vindbyar.

Karta: Så är läget på vägarna

Sport:

Sundsvall föll i förlängning borta mot AIK Härnösand

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 (inled meddelandet med ST) eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu