Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Naturen skadas – jag vill göra något

Annons

Jag tycker att alla ska vara snällare mot naturen och inte kasta skräp överallt i naturen, skolgårdarna och på vägarna. Jag tycker det för djuren skadas av skräpet och skolgårdarna blir inte roliga att vara på.

Jag vill att folk ska tänka på vad de kastar överallt! Och jag skrev in till tidningen för jag tycker att det här är ett stort problem för alla och naturen. Naturen ska leva i flera år och om det är skräp överallt så kan det hända att naturen dör.

Om naturen dör så dör vi, för träd skapar syre. Om vi inte får syre dör vi, djuren ska fortsätta leva, men om naturen dör så dör djuren och vi skulle helt enkelt inte kunna leva. Solen skadas av alla föroreningar som kommer från fabrikerna.

Jag hoppas att alla tänker med på naturen och våra liv och att alla börjar förstå hur naturen, djuren och vi skadas av skräpet som är överallt. Jag vill inte att någon går ut och slänger sina cigaretter, snusar, papper, kakpapper och allt annat för det dödar naturen och man ska vara försiktig med vår och allas och självklart djurens skog. Man ska verkligen vara försiktig med naturen och alla oss.

Vi måste ta hand om naturen.

Sigrid i trean på Hellbergsskolan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel