Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nedsläpp

Timrå IK–Skellefteå AIK
Eon Arena, 19.00

Pär Styf är på väg tillbaka efter en fingerfraktur, rehabiliteringen går enligt planerna men comebacken dröjer ytterligare några veckor. Mikko Lehtonen var sjuk i går och är osäker till spel i dag.

Jyri Marttinen skadade sig i måndags och missar matchen, liksom backkollegan Fredrik Lindgren samt forwarden Jimmie Ericsson. Dessutom frågetecken för Fredrik Krekula och Christoffer Norgren.

Johan Backlund/Magnus Åkerlund.

Eric Moe, Dennis Persson – Petr Tenkrat, Tom Wandell, Mika Pyörälä.

Tomas Skogs, Kimmo Lotvonen – Timo Pärssinen, Håkan Bogg, Fredrik, Hynning.

Robin Jonsson, Sebastian Erixon – Oscar Sundh, Johan Andersson, Anton Axelsson.

Björn Svensson, Anton Lander, Magnus Pääjärvi-Svensson.

En stor anledning till att SAIK är tvåa i tabellen (på samma poäng som Frölunda och Brynäs). Här är ett nyförvärv som verkligen levererat, närmare bestämt 7 mål och 18 assist vilket ger en fjärdeplats i seriens poängliga.

Backlöfte som är värt att kolla in lite extra. Tillsammans med David Rundblad utgör han SAIK:s bidrag i den nyligen presenterade JVM-truppen.

Keepern som 06/07 var utlånad till Sundsvall Hockey en hel del har varit riktigt bra i höst. "Pumba" har vaktat målet i de flesta av SAIK:s matcher i höst, men senast var det Andreas Hadelöv som stod där.

Timrå vunnit säsongens två tidigare möten mot Skellefteå i sudden death. Dags för första trepoängaren mot västerbottningarna i kväll?

Timrå varit riktigt bra i box play sedan landslagsuppehållet. Men mot Djurgården i måndags såg det sämre ut då man släppte in tre mål i den spelformen.

Modo–Luleå, Rögle–Brynäs, Södertälje–Djurgården, Färjestad–Linköping, HV71–Frölunda.