Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nedsläpp: Här är läget i Sundsvall Hockey inför första hemmamatchen i kvalserien

Kval till Hockeyallsvenskan, omgång 3.
Sundsvall Hockey–IF Troja/Ljungby, Sundsvall Energi Arena, 19.00.

Läget i laget

Alla spelare tränade på tisdagen och är tillgängliga.

Tränarsnack

"Jag och Göran har naturligtvis sett Troja/Ljungby. Vi respekterar dem så det är inga konstigheter. Några detaljer vill jag inte delge, men de har säkert bra koll på oss också och vi har koll på dem. Vi har några grejer som vi pratat igenom sedan vi kom hem från den senaste matchen och vi hade bra tryck i grejerna på träningen i dag, sedan hade vi en återhämtningsdag i går (läs i måndags) och skapade energi. Jag tycker att vi är steget före och är på. Nu gäller det att skapa en avslappning när man inte tränar och att man kopplar på när vi ska spela. Jag har rutin av det här så vi vet vad man ska göra", säger Leif Strömberg.

Notera att ...

... Sundsvall Hockey ligger tvåa i tabellen och har tagit fyra poäng under de två inledande matcherna. Båda matcherna spelades på bortais.

... Troja/Ljungby ligger sist i kvalserien med en poäng, den tog laget mot Västervik senast när Troja/Ljungby föll efter straffar.

... Sundsvalls Hockeys Mathias Månsson toppar poängligan i kvalserien med tre poäng (två mål och en assist) efter två matcher.