Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NHL-stjärnans nya satsning i Sundsvall

Här är Alexander Steens nya satsning i Sundsvall.
Han ska genomföra Steens Hockey Camp kommande sommar.

NHL-stjärnan Alexander Steen har tidigare berättat om sin vilja att satsa i Sundsvall och att en del i det är att skapa Sveriges bästa hockeyskola i Sundsvall Energi Arena.

Till sommaren gör den debut.

Läs mer: NHL-proffset som är villig att satsa på Sundsvall

– Den ser jag fram emot. Det är något helt annat att jobba med barn och ungdomar, de är sådana glädjespridare, har Steen tidigare sagt till ST.

Nu finns hemsidan för hockeyskolan ute, planeringen är i full gång och anmälningarna börjar trilla in.

– Det verkar vara ett stort intresse, bland annat har en kille ända från Tyskland anmält sig, och jag är övertygad om att det kommer bli en bra hockeyskola, säger Sundsvall Hockeys nuvarande marknadsansvarige Roger Magnusson som kommer att agera rektor.

Steen själv kommer också att vara på plats under någon av dagarna och ledarna kommer att komma från hela Sverige.

En del som man kommer att satsa på är en så kallad "skill park".

Det är en teknikbana som man kommer att bygga upp i B-hallen där det kommer finnas stationer för skott, passning och teknikträning med olika ramper, samt en speciell målvaktsavdelning.

– Alexander är väldigt engagerad i det här, det ska bli jättekul att få jobba med honom. Det här blir något nytt och fräscht och skillparken är något som särskiljer sig, säger Roger Magnusson.