Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Henrik Sedin upp på andra plats i assistligan

Henrik Sedin fortsätter att lägga fram fina passningar till sina lagkompisar. Så bra att han nu ligger tvåa i NHL,s poängliga. Passningen i natt fick brorsan Daniel Sedin.

Annons

Alexander Steen avgjorde matchen mot Winnipeg när hans St Louis vann bortamötet med 2-1. Resultatet var 1-1 efter full tid och förlängning. Alexander Steen lyckades sätta den avgörande straffen.

Båda lagen spelar i central divisionen där St Louis ligger tvåa och på slutspelsplats. Winnipeg ligger fyra och har fortfarande chansen att ta sig till slutspel. De tre första lagen är garanterade att gå vidare från varje division.

Tobias Enström fick i vanlig ordning mycket speltid för sitt Winnipeg med totalt dryga 23 minuters istid.

Det blev en tung förlust för Vancouver när man förlorade borta mot Buffalo med hela 6-3. Men för Henrik Sedin som passade fram till ett av målen betyder att han nu ligger tvåa i assistligan. Bara två poäng efter Nicklas Bäckström som gjort 46 assist.

Buffalo ligger sist i sin division medan Vancouver ligger tvåa i sin och därmed fortfarande på slutspelsplats. Men det är jämt i serien och det krävs att vara sämst trea för att vara säker på slutspel.

New York Rangers leder sin serie och Mats Zuccarello fick en assistpoäng till kvitteringsmålet som betydde 1-1 i första perioden. Rangers vann till slut matchen med 4-3 hemma mot Arizona.

Se alla resultat, målgörare och statistik

Mer läsning

Annons