Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Strålman bakom konstmål – förgäves

/
  • Alex Killorn slog till pucken i luften och gjorde ett riktigt konstmål.

Ett tidigt drömmål såg länge ut att räcka till seger för Tampa Bay hemma mot Chicago i den första matchen i årets Stanley Cup-final. Men inom loppet av två minuter i slutet av den tredje perioden vände gästerna - och vann till slut med 2-1 i natt. Anton Strålman spelade fram till Tampa Bays ledningsmål.

Annons

Ett tidigt drömmål såg länge ut att räcka till seger för Tampa Bay hemma mot Chicago i den första matchen i årets Stanley Cup-final. Men inom loppet av två minuter i slutet av den tredje perioden vände gästerna - och vann till slut med 2-1 i natt.

Anton Strålman spelade fram till Tampa Bays ledningsmål. Men det alla lär tala om är hur Alex Killorn satte pucken i nät.

Matchen hade bara pågått i lite mer än fyra minuter när den svenske backen från blålinjen skickade pucken mot Chicagos mål. Till vänster om gästernas målvakt Corey Crawford, med ryggen mot mål, stod Alex Killorn - och styrde ur snäv vinkel in pucken med en backhandvolley.

Hemmalaget hade chanser på fler mål, men 1-0 stod sig under större delen av matchen. Så, efter 13:28 i slutperioden, kvitterade Chicago genom Teuvo Teravainen.

Knappt två minuter senare satte Antoine Vermette 2-1 och gav Chicago såväl segern som en 1-0-ledning i bäst av sju matcher i finalserien.

Mer läsning

Annons