Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nöjd elev: Min skola imponerar tekniskt och gastronomiskt

Jag tänkte bara uttrycka vilket otroligt bra jobb Plusgymnasiet har gjort för att rent ut sagt imponera mig. De flesta insändare jag har läst är så otroligt negativa och klagar bara på allt och ingenting. Detta tycker jag är riktigt tråkigt så jag vill skriva om något positivt som jag vill uppmärksamma.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Jag är bara inne på min andra vecka på Plusgymnasiet men ändå känner man sig hemma på den lilla skolan. Vi har fått våra egna datorer som funkar utan problem med inloggningar redan skapade och klara. Vi har fått "tags" för att komma in på skolan vilket skapar en trygghet. Vi har egna skåp som vi kan förvara våra datorer och saker i.

Men det som imponerar mest är nog maten ändå, skolan har ett sammarbete med Mitt gastronomi, som är en restaurang på Storgatan. Med samarbetet kommer många förmåner för oss elever. Vi som elever får nio olika matval varje dag. Stående på menyn varje dag hittar man spagetti och köttfärssås och tacobuffé. Det är helt otroligt! Maten beställer man i en app en vecka innan och prickar i vad man vill ha under kommande vecka. Detta är väldigt spännande eftersom vi även får gå ner och äta nere på deras restaurang.

Jag ser fram emot mina tre kommande år på Plusgymnasiet!

Imponerad förstaårselev, HVSTY17

Läs även:

Timrå har högst behörighet till gymnasiet i länet: "Jätteroligt att äntligen ligga i täten"

Lärare: Allt fler flickor mår dåligt i skolan – vi vuxna måste hjälpas åt för att bromsa psykiska ohälsan

Aldrig mer kommunal skola efter Pinheiros oförskämda inlägg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel