Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

90-talet tillbaka på Pipeline

Pipeline: Carl-Fredrik Jensen

Annons
Betyg: 2

Carl-Fredrik Jensen har en hel del järn i musik-Sundsvalls eld. Han skriver låtar, sjunger, producerar, trummar och spelar gitarr med band och artister som Nonothing, Dusty Boots och Gina Jacobi. I går underhöll han på Pipelines onsdagscafé.
Och det här är Pipeline för mig, som en flashback till ungdomens dagar. Glest i publiken, killen med gitarren på scenen och bullar och läsk i baren. Några pratar jättehögt genom hela spelningen och verkar totalt ointresserade av musiken.
På grund av att Carl-Fredrik Jensen blev ombedd att spela på Pipeline väldigt sent så har han inte hunnit förbereda sig mer än till en lite kortare spelning: fem låtar får vi höra innan han går av scenen. Musiken är någon slags akustisk rock med sound från tidigt 90-tal med lite grungeinfluenser som påminner om mycket jag har hört tidigare men som är svårt att sätta fingret på. Och det faller inte riktigt mig i smaken. Ändå skiner Carl-Fredrik Jensens talang igenom, och med lite nytänk skulle det här kunna vara riktigt bra.

Mer läsning

Annons