Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Babben Larsson showar dubbelt

Annons
Babben Larsson tar i ordentligt när hon firar 25 år som artist. Hon ger sig ut i landet med sin nya show "Humoristiskt initiativ" i höst. Dessutom har hon skrivit en ny julshow åt Johan Ulveson, Niklas Strömstedt och Sharon Dyall.


Parodier om jultraditioner, julstress och tips om hur man slår in en stadsjeep i julklapp är några av ingredienserna i julshowen "En grandios jul" som har premiär på Grand Hotel den 24 november och pågår fram till den 22 december.

Babben Larsson står inte själv på scenen men har skrivit texterna. I stället är det Adde Malmberg som regisserar och Johan Ulveson, Niklas Strömstedt och Sharon Dyall som står på scenen.

- De kommer att överraska i roller som ni aldrig har sett dem i förut, säger Babben Larsson i ett pressmeddelande.

Medan det gänget repeterar julshowen i Stockholm åker Babben Larsson själv på en två månader lång turné genom landet i höst. Hon sitter fortfarande och skriver på sina nummer, men utlovar en blandning av sketcher, monologer, imitationer och ståuppkomik. Med på scen är den musikaliska trion Fredriks Vänner, med Peter Nilsbo som kapellmästare. Efter turnépremär i Norrköping väntar ytterligare 13 föreställningar före avslutningen i Kalmar den 18 november. (PM)

TURNÉPLAN

14/10 Norrköping Hörsalen

15/10 Eskilstuna Konserthallen

21/10 Växjö Konserthuset

28/10 Jönköping Teatern

29/10 Borås Folkets Hus

30/10 Karlstad Scalateatern

3/11 Örebro Hjalmar Bergman Teatern

4/11 Trollhättan Folkets Hus

9/11 Nyköping Träffen

11/11 Umeå Idunteatern

12/11 Piteå Pite havsbad

16/11 Västerås Konserthuset

17/11 Linköping Konserthuset

18/11 Kalmar Kalmarsalen

Mer läsning

Annons