Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biljettsläpp till Peace & Love

Nu har biljetterna till sommarens Peace & Love-festival släppts. Och skillnaden i pris är stor mellan januari och april.
– Vi vill helt enkelt att folk ska köpa biljett i så god tid som möjligt, säger pressansvariga Peter Johansson.

Annons

Klockan 12.00 på lördagen släpptes biljetterna till sommarens Peace & Love i Borlänge. Festivalen äger rum 2–4 juli och temat är "Rise the Citizen".

I januari säljs biljetterna för 695 kronor för att under februari och mars öka i pris till 895 kronor. Den som väntar till april med att säkra sin biljett kommer att få betala 1 195 kronor för de tre dagarna.

– Vi vill helt enkelt att folk ska köpa biljett i så god tid som möjligt. Då har man chans att göra det till ett rabatterat pris. Det skiljer 500 kronor totalt sett, säger pressansvariga Peter Johansson.

Hur många biljetter hoppas ni på att sälja?

– Vi hoppas på fler besökare än förra året – då var antalet 3 000. 2014 var ett mellanår för vår del, vi arrangerade festivalen för att visa alla Peace & Love-vänner att vi finns kvar. Den stora satsningen för oss är 2015 och framåt.

Under jul- och nyårshelgen har arrangörerna släppt en rad artister som är klara för sommarens festival.

– Vi vill visa att det finns en bredd inför 2015. Folk som köper biljett tidigt ska veta vad de får. Personligen håller jag Weeping Willows väldigt högt. Och det är en rad gamla bekanta – publikfavoriter – som kommer tillbaka. D.A.D och Timbuktu till exempel.

Arrangörerna meddelar även att campingen återkommer i sommar.

– Det blir en revival. Det kändes inte bra 2014 att inte ha en camping, säger Peter Johansson som inte kan gå ut med information om området i dagsläget.

Ni söker volontärer också?

– Ja, tidsintervallen är en vecka ungefär. Många väljer att jobba en dag innan och ett par dagar efter för att gå på festivalen. Andra vill jobba under festivalen och vara med i hetluften.

Den som är intresserad kan redan nu vända sig till Peace & Love genom att skicka ett mail till adressen: volontar@peaceandlove360.se.

Mer läsning

Annons