Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bioguiden

Annons
Veckans premiärer

The Wedding crashers
John och Jeremy är två kompisar som specialiserat sig på att låtsas vara inbjudna till bröllop där de egentligen inte känner någon, för att kunna ragga på desperata tjejer. Men på ett bröllop möter John Claire och faller pladask.

Batman begins
Chris Nolan har regisserat historien om hur det gick till när Bruce Wayne blev Batman. Efter att ha sett sina föräldrar mördas svär Bruce Wayne att han en dag ska hämnas deras grymma död.


br>Zuperzebran
Barnfilm om en zebra som inte förstår att han är en zebra och satsar på att bli galopphäst. Skämten är mest riktade till vuxna. Gulligt och med bra mänskliga skådespelare.
SJ

Betyg: 2

Mr & Mrs Smith
Brad Pitt och Angelina Jolie spelar man och hustru. De är lönnmördare på var sina håll, utan den andres vetskap, och det går alldeles utmärkt tills de får i uppdrag att ta kål på varandra. En actionrulle med snygga storstjärnor i roller långt under deras kapacitet, där intellektet som bäst lämnas oförändrat.
HN

Sahara
Äventyraren, skämtaren, före detta militären och rena rama MacGyver-killen Dirk är i Afrika på jakt efter ett skepp från det amerikanska inbördeskriget (!). Huvudrollsinnehavarna Cruz och McConaughey skulle lika gärna kunna spela i var sin film, så lite händer mellan dem. Dessvärre är även underhållningsvärdet lågt.
HN

House of wax
Så länge man förväntar sig ännu en film om ynglingar som i alla lägen väljer att gå åt var sina håll och bli mördade en efter en blir man inte besviken på House of wax. Förväntar man sig det minsta lilla mer är man illa ute.
HN

HN: Håkan Norberg, JH: Janne Hallman, HL: Henry Lundström, SJ: Sandra Jonsson

Mer läsning

Annons