Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brolle lyckas med att fylla folkparker Sverige runt

Brolle eller Kjell Junior Wallmark som han egentligen heter turnérar Sverige runt tillsammans med Charlotte Perrelli. Turnén som heter Rock 'n Roll On Tour är inne på sitt femte år och besöker i år 16 platser Sverige runt.

Annons

Brolle eller Kjell Junior Wallmark som han egentligen heter turnérar Sverige runt tillsammans med Charlotte Perrelli. Turnén som heter Rock 'n Roll On Tour är inne på sitt femte år och besöker i år 16 platser Sverige runt. Nu var det dags för dem att besöka Gussjönoret, som ligger strax utanför Härnösand.

Brolle introducerar Charlotte Perrelli

Brolle har inte bara att sjunga och uppträda som mål med turnén, han vill också återuppliva vad folkparkerna en gång i tiden var för något, en mötesplats fullt med liv och rörelse. Även om vädret inte var till arrangörernas och besökarnas fullkomliga lycka så var det bra uppslutning inför när Brolle och Charlotte Perrelli skulle spela. Många trotsade regnet och hade förberett sig med paraplyer och regnkläder.

Gamla bilar, 50-tals utstyrsel och rock 'n roll var kvällens tema och det lyckades de nog få hela området medvetna om när musiken ekade längs hela sjön och bort över. Uppträdandet var mycket bra, det var mellansnack från både Brolle och Charlotte Perrelli som fick många att jubla och under låtarna sjöng publiken med.

Charlotte Perrelli applåderar åt publiken

När man är på en sådan här tillställning är det svårt att tro att det är år 2016 och inte en vanlig fredagskväll år 1955. Är meningen att återuppliva folkparkerna och andan som en gång fanns för 60 år sedan så har de lyckats mycket väl. Om Brolle och Charlotte Perrelli lyckats lika bra som de gjorde i Gussjönoret, så har Brolle säkerligen också lyckats med sitt mål, åtminstone en gång per år.

Mer läsning

Annons