Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brothers in Arms: Earned in Blood

/

Plattform: PC, Xbox, Playstation 2 Betyg: 3

Annons
Är det någon historisk händelse spelutvecklare verkligen älskar så är det Andra Världskriget. Spel efter spel landar i hyllorna och nu är det dags för uppföljaren till Brothers in Arms: Road to Hill 30 som släpptes för bara några månader sedan.
Ni som spelade första delen kommer att känna igen det mesta i spelet, men sett från ett annat perspektiv. Historien är nämligen den samma i Earned in Blood men berättas den här gången från korpralen Joe \"Red\" Hartstocks synvinkel. Liksom förra gången intar man rollen som befälhavare. Din uppgift är sedan att styra din grupp och leda dem genom alla sammandrabbningar.
Earned in Blood är väldigt lik sin föregångare men har också blivit lite svårare. AI:n på motståndarna är bättre och det är inte lika enkelt att överraska fienden som tidigare.
Gillade man ettan kommer man också att gilla denna uppföljare. Gjorde man det inte tillförde den här inte speciellt mycket nytt. Personligen är jag trött på Andra Världskriget men tycker att Brothers in Arms är ett bra krigsspel.
Emmy Zettergren-Lindkvist

Mer läsning

Annons