Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Burnout Revenge

/

Xbox

Annons

Jag tror inte att jag är den enda som springer till radiobilarna först av allt när jag besöker Gröna Lund. Att krocka bilar, under ordnade former naturligtvis, är nämligen en av mina favoritsysselsättningar. Detta är en av huvudbeståndsdelarna i Burnout Revenge och självklart är det svårt att ogilla det då.
Du prejar motståndarna av vägen, arrangerar masskrockar där målet är att få så många inblandade bilar som möjligt och trycker bort all framförvarande söndagstrafik som är i vägen. Det är inte rumsrent, men förbannat roligt. Allt är förpackat i skimrande grafik som konstant flyter felfritt.
Man skulle kunna kritisera Burnout Revenge för att vara lite för lätt men det är inte det vad det här spelet handlar om. Vill man ha utmaning där varje sväng är livsviktig bör man spela något annat i genren. Burnout spelar man för känslan och adrenalinkicken. Ingenting annat.
Burnout Revenge är det komplement du ska ha till Forza Motorsport när du inte är sugen på att traggla samma bana tjugofem gånger på raken utan bara har lust att röja lite i en timme eller två.

Mer läsning

Annons